Trinn 3 kommer for salg!
Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
OK
Trinn 3 kommer for salg!
Fritt og solrikt, på en stor tomt med lang historie. Nye Ajer Gard byr på tre leilighetsbygg med spennende arkitektoniske kontraster.
Velkommen til nye Ajer Gard!
Trinn 1 (Låven) er innflyttingsklar til våren, og her er det kun én leilighet igjen. Leilighet A304 er en spennende og annerledes leilighet i et bygg med sterk identitet. Ta kontakt med megler for å avtale visning!
Ajer Gard trinn 2 er under oppføring, og har også bare én leilighet igjen. Trinn 2 består av stilfulle leiligheter med delikat, påkostet standard. Alle materialer er nøye utvalgt for å gi deg en tidsriktig og funksjonell leilighet du vil trives godt i.
Ajer Gard trinn 3 kommer for salg! Leilighetene i dette bygget vil ligne leilighetene i trinn 2 når det gjelder standard, materialvalg og arkitektur. Trinn 3 får en beliggenhet som betyr at mange av leilighetene her får svært gode solforhold og utsikt til Mjøsa. Ta kontakt med megler dersom du vil vite mer!
Planlegging/ prosjektering
Prosjektstatus
Salgsstart
Byggestart
Innflytting
Registrer interesse
September 2021
Planlagt 2.halvår 2022
Antatt 2.halvår 2023
Derfor bør du kjøpe ny leilighet!
En ny bolig på Ajer Gard gir deg en rekke fordeler. Ikke bare er det en ny start, men du får blant annet en mer forutsigbar hverdagsøkonomi.
Les mer om fordelene ved ny bolig her!
 • Rom for personlighet
  Du er ikke låst til en bestemt stil når du kjøper nytt. Er du tidlig ute kan du på Ajer Gard i stor grad påvirke fargevalg, eller for eksempel valg av fliser og innredning. Du vet hva du liker, og du vet hvordan du vil ha det. Nye boliger har gjennomtenkte løsninger og god arealutnyttelse, og på Ajer Gard kan leiligheten din skreddersys for deg.
 • Vaktmestertjenester
  På Ajer Gard slipper du å måke snø, klippe gress og drive med vedlikehold. Vaktmestertjenester gjør at du kan bruke tid på andre ting. Trenger du ekstra bodplass kan det kjøpes som tillegg. Ajer Gard er rett og slett et smart og praktisk sted å bo!
 • Ny teknisk standard
  Ny bolig har en høy teknisk standard som gir deg bedre inneklima og lavere fyringsutgifter. Alle nødvendigheter som må fungere er på topp. Her er det ingen riper i lakken, og ingenting som må fikses etter forrige eier. Dette gir deg en bekymringsfri bolighverdag!
 • Lavere omkostninger
  Dokumentavgiften til Staten blir lavere når du kjøper en ny bolig. Du betaler 2,5% kun av den delen av tomteverdien som leiligheten utgjør, og ikke hele kjøpesummen. Kjøper du leilighet på Ajer Gard vil du med andre ord betale en vesentlig lavere dokumentavgift.
 • Lovfestet garanti
  Når du kjøper ny bolig har du en lovfestet garanti på fem år. Det gir deg en ekstra trygghet som kjøper. I tillegg gjennomfører utbyggeren en befaring ett år etter overtagelsen for å kontrollere at alt er i orden.
 • Mindre strømforbruk
  Alle leiligheter på nye Ajer Gard er bygget etter myndighetenes energi- og miljøkrav. Her får du fjernvarme som varmer opp varmtvann, og deilig vannbåren gulvvarme. Leilighetene her forbruker mindre energi enn eldre boliger, noe som er bra for både lommeboka og kloden.
Redd for å bli sittende med doble utgifter ? På Ajer Gard får du dobbeltboligforsikring!

En dobbeltboligforsikring gir deg bedre tid til å selge din nåværende bolig. På Ajer Gard er denne forsikringen inkludert når du kjøper bolig, og den betales av selger. Du slipper stress og doble utgifter, og kan slå til på ny bolig før du har solgt din gamle.

Forsikringen har ingen egenandel, kun en karenstid på 3 måneder.
Dobbeltboligforsikring
Fyll ut skjemaet nedenfor og megler vi ta kontakt med deg.
Interessert i Ajer Gard?
Kontakt
Ta gjerne kontakt om du lurer på noe om leilighetene på Ajer Gard.
© 2021 Ajer Gard
Alle 3D-bilder er av illustrativ karakter, og endringer vil forekomme. Vi tar forbehold om feil i priser, areal ol.
© 2021 Ajer Gard
Alle 3D-bilder er av illustrativ karakter, og endringer vil forekomme. Vi tar forbehold om feil i priser, areal ol.